Доставка

 

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

 

При поръчки над 59,99 лв. доставката е безплатна. Точна информация за цената на доставката на Вашата пратка може да получите при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова Ви приканваме при завършването на поръчката си да проверявате дали доставката Ви ще бъде безплатна, особено в празничните периоди.

 

 

След колко време ще получа пратката си?

 

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Ориентировъчният срок е между 1 и 3 работни дни.

 

 

Мога ли да направя поръчка до офис на Econt или Speedy?

 

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Еконт или Спиди в съответното населено място.  

 

 

Мога ли да получа пратка от магазин на Footflex.bg?

 

Не, не притежаваме физически магазин.

 

 

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

 

Да. При доставка от куриер на адрес поръчката може да бъде заплатена в брой. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

 

 

Мога ли да платя поръчката си с карта на куриера, когато тя бъде доставена?

 

Да. Вече имаш възможност да платиш поръчката си с карта на ПОС терминал, интегриран в служебното устройство на куриера. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

При неточни или сгрешени данни, предоставени от потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

 

Мога ли да върна пратка?

 

Да. Можеш да върнеш или замениш пратка в срок от 14 дни.